Salam Aidilfitri

It's been more than 2 weeks since i've finished watching My Girl, yet I still can't get over my addiction for that drama. every night I'll play the soundtracks over and over and over again. even though I'm sleeping, still the songs wud be playing repeatedly trillions of time. *sigh*. penat gle la nak addict lame2. its not that I want to be like this, but my brain just sooooo cannot think of anything else. *Gong Chan yg amat handsome.. lalalala~~*

anyhow, its only 5 more days till raya. but, i'm sooo feeling heartless. kalau x, if nak raye mesti cam hepi n sgt2 x sabar semacam. but over here, wif all the assignments to do, work load yg sgt belamabak, i sometimes forget about raye. uwaa. sdeynye! its my 1st time celebrating it far away from my family. miss sgt2 mereka yg dekat rumah. :(
x dpt nak gi kutip duit raye...
x dpt nak gi jln2 umah org n makan2...
x dpt nak balik kg...
:'(


iklan raye petronas

neways, raye cni pun ok what. nak bg rase cam suasana raye, my housemates n i prepared some kueh-mueh. eg: karipap. mase open house pose ari tuh, karipap hot stuff woo.. :P bcoz of dat, we made some more. hihi. :) dis weekend try masak rendang lak. tgk either jadi ke x. hoho.

at 1st, kulit karipap dibuat


inti dimasukkan & dikelim


karipap digoreng


tadaaaa~~! boleh dimakan!

[seriously penat gle wat karipap!]

sempena raye nk dekat sgt dah, I want to take dis oppoturnity to wish everyone SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN. n to anyone who knows me, mintak maaf dari hujung rambut ke hujung ke hujung kaki for all the wrong doings dat i have done either intentionally or not.

[2 months + 4 days till i'm off to m'sia!!~]

6 comments:

Luffy the Great said...

lagi 4minggu kot,aku nak cuti..
yeay
yeay
yeay
yeay
yeay
yeay
yeay

tapi i m deceived by the fact that keje skolah is killing me harder earlier b4 the break crashes in

Alia Mazalan said...

T_T

Alia pon sedeh jugakkk.
tak dpt duit raye.
nanti awak bg kte, kte bg awk eh?
sampul duit raye cukup sudey. :p

nak karipap!

Alia

p/s: lutfi kat ats nih kejam gle ok? yani, housemate Alia pon balek awl. isk3. dak2 archi mmg kejam. tapi padan muke diorg ade byk2 projek.

MusafiR said...

slmt raya jugakk....


oh, tu 'kelim 'ek?? baru tahu ada dan wujudnya pkataan tu.. hehe

Luffy the Great said...

haha,alia..aku xbalik awal,tp abeh awal tuh pun dah cukup membahagiakan diriku.hohoh.saya tak suka exam.harap
tak kan ade exam.muehehe

usen macho said...

nak karipap...sdap!! *big grin*

alonq_exe said...

ok seriously this aint a joke. at first sight tengok kulit karipap tu, i thought it was the upper part of a skull, tapi sudah dipenyek2kan.

hahahaaha..